ENBE Orkestrası'nın büyük başarısı

  • Ana Sayfa
  • ENBE Orkestrası'nın büyük başarısı
ENBE Orkestrası'nın büyük başarısı
Müzik dünyasının dev isimlerini bir araya getiren ENBE Orkestrası’nın yeni albümü “Kalbim”, iki haftada listelerde bir numaraya yükseldi. Albüm, yoğun ilgi üzerine ikinci baskısını yaptı.Abone ol

Müzik dünyasının dev isimlerini bir araya getiren ENBE Orkestrası’nın yeni albümü “Kalbim”, iki haftada listelerde bir nu hipnozla vajinismus tedavisi maraya yükseldi. Albüm, yoğun ilgi üzerine ikinci baskısını yaptı.

BEHZAT Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın ikinci albümü “Kalbim”, piyasaya çıktığı ikinci haftada müzik listelerinde bir numaraya yükseldi. Müzikseverlerle 12 Aralık’ta buluşan albüm, o günden bu yana 50 bin adet dağıtıldı. “Kalbim” ikinci haftasına girerken ikinci baskısını yaparak 65 bin adete ulaştı. Bu başarının bir ‘tesadüf’ olmadığını söyleyen Behzat Gerçeker, “Orkestra albümü satmaz diyenler oldu. ‘İlk albüm tesadüftü, bir daha olmaz’ diyenlere cevabı müzikseverler verdi” dedi.

USTA İSİMLERİN İMZASINI TAŞIYOR

Üç yılda tamamlanan “Kalbim”de Tarkan, Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali’nin yanı sıra üç dünya starı Jose Feliciano, Jean François Michael ve Christian Adam’ın seslendirdiği şarkılar yer alıyor. Albümün ilk klibi geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli ile Elvan Günaydın’ın düet yaptığı “Eksik” şarkısına çekildi.



Kategori : MAGAZİN