Fatih Akyel'den hodri meydan

Fatih Akyel'den hodri meydan
Şike iddialarının odağındaki futbolcu Fatih Akyel duruşmada kendini işte böyle savundu...Abone ol

Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan davada tutuksuz yargılanan eski futbolcu Fatih Akyel, "suçsuz olduğumu herkes görecek. Böyle bir suçun atılmasını kendime ihanet sayarım" dedi.

Beyoğlu 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz yargılanan sanıklardan duruşmaya katılan 23' seo ünün kimlik tespitleri yapıldı.

Bu tespit sırasında futbolcuların da aralarında bulunduğu sanıkların birçoğu şu an işsiz olduklarını, geçimlerini ailelerinin sağladıklarını söylediler.

Sanıklardan Ali Rıza Gültekin, müteahhit olduğunu ve mobilya fabrikasının bulunduğunu belirterek, aylık kazancının 100 bin lira olduğunu ifade etti.

AKYEL'İN AYLIK KAZANCI 20 BİN TL

Eski futbolcu Fatih Akyel de futbolu bıraktığı için şu an işsiz olduğunu ifade ederek, gayrimenkullerinin kirasıyla geçindiğini ve aylık kazancının 20 bin lira olduğunu bildirdi.

Mahkeme Heyeti Başkanı Münevver Aksünger, sabıkası olmadığını belirten Akyel'e, dosyada sabıkalı olarak göründüğünü söyledi.

Sanıklardan Temel Eyüboğlu'nun kimlik tespiti sırasında da Aksünger, "bizim başka dosyamızda da Temel Eyüboğlu var. Sen misin? Yoksa bir akrabalığın var mı? Arıyoruz, bulamıyoruz" dedi. Eyüboğlu da bu kişinin kendisi olmadığını ve akrabalığının bulunmadığını söyledi.

Duruşmada savunması alınan sanıklardan Ferdi Tatlı, İzzet Atmaca, Temel Eyüpoğlu ve Hakan Korkmaz, daha önce alınan ifadelerini tekrar ettiklerini bildirdi.

AKYEL'İN BORÇ ALŞVERİŞİ



Kategori : GÜNCEL