MHP'li başkandan referandum istifası

  • Ana Sayfa
  • MHP'li başkandan referandum istifası
MHP'li başkandan referandum istifası
Referandumda evet oyu vereceğini açıkladığı için disiplin kuruluna sevk edilen belediye başkanı partisinden istifa etti.Abone ol Refarandum öncesi, ‘Evet’ oyu vereceğini açıklayan ve bu nedenle MHP İl Teşkilatı tarafından disiplin kuruluna sevk edilen vajinismusta hipnoz tedavisi Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Göynük Beldesi'nin Belediye Başkanı Recep Özbek, partisinden istifa etti.

Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, gördüğü lüzum üzerine MHP'den istifa ettiğini belirterek, belediye başkanlığı görevini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladı.

2004 seçimlerinde AK Parti'den Göynük Belediye Başkanlığı'na seçilen Recep Özbek, 31 Aralık 2008 tarihinde partisinden istifa etmiş ve MHP'ye geçmişti. 29 Mart 2009 Yerel Seçimi'nde MHP’den Belediye Başkanlığına seçilen Recep Özbek, 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilen referandum öncesinde muhalefet partilerine mensup bir grup belediye başkanı ile birlikte ‘Evet’ oyu vereceğini açıklamış ve MHP Nevşehir İl Teşkilatı tarafından disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Kategori : POLİTİKA