Kediyi kaçırdı fidye istedi!

Kediyi kaçırdı fidye istedi!
Bursa'da şaka gibi bir olay yaşandı... Kuaförün iki yıldır baktığı kedisi kaçırıldı... Kediyi vermek için de fidye istendi...Abone ol

Bursa’da kuaför Kezban Kılıç’ın iki yıldır baktığı kedisi ‘Sakine’ bir süre önce kayboldu. 10 gün boyunca kedisini arayan Kezban Kılıç’ın evinin önüne üzerinde, ‘Sakine’yi görmek istiyorsan saat 21.00’e kadar merdivenin altına bir paket sigara bırak. Sabah 08.00’de kedini kapıda bağlı olarak bulacaksın’ yazılı not bırakıldı.

Kılıç, kedi hırsızına ‘Sigara sana kurban olsun. Sen sigarayı al Sakine’yi bırak, akşama kadar bekleyemem lütfen sigarayı aldık seo tan sonra hemen bırak’ diye not yazarak sigarayla birlikte notu merdiven altına bıraktı. Sabah sigara ve notu koyduğu yerde kedisini göremeyen ancak bıraktığı sigaranın alındığını gören Kezban Kılıç, polise başvuracağını söyledi.

42 yaşındaki Kezban Kılıç, iki yıl önce bulduğu bir ayağı topal olan sokak kedisiyle birlikte evinde 17 kediye bakıyor. 10 gün önce ‘Sakine’ adını verdiği kedisini tuvaletini yaptırmak için bahçeye çıkaran Kezban Kılıç, arkadaşıyla sohbet ettiği sırada hayvanın kaybolduğunu anladı. Kılıç, yaptığı tüm aramalara rağmen kedisine ulaşamadı.

Kediden umudunu kesen Kezban Kılıç, önceki gün evinin kapısında üzerinde ‘Sakine’yi görmek istiyorsan saat 21.00’e kadar merdivenin altına bir paket Parliament sigarası bırak. Sabah 08.00’de kedini kapıda bağlı olarak bulacaksın’ notunu bulunca umutlandı. Sigarayı istenilen yere koyan Kılıç, yanına ise, ‘Sigara sana kurban olsun. Sen sigarayı al Sakine’yi bırak. Akşama kadar bekleyemem lütfen sigarayı aldıktan sonra hemen bırak’ notu bıraktı.

SİGARA VE NOTU ALDI, KEDİYİ BIRAKMADI

Sabah kalkınca merdiven altına gidip bakan Kezban Kılıç, sigaranın ve notun yerinde olmadığını gördü. Kedisini tüm aramalara rağmen bulamayan Kılıç, hayvanın çalınması ve sonrasında yaşadığı ‘fidye’ olayıyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Kedisinin beş yavrusunun bulunduğunu belirten Kezban Kılıç, “Kedinin bir yere kapatılmış olduğunu, işkenceye maruz kaldığını düşünüyorum. Kedimi geri vermek için benden fidye olarak bir paket sigara istediler. Önemli olan fidyenin istenmesidir. Bu sigara da olabilir, büyük miktarda para da. Bugün kedi için bu suçu işleyenler yarın insanlar için de aynı uygulamayı gerçekleştirebilir. Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.



Kategori : GÜNCEL