Kardeşini çekiçle öldürdü!

Kardeşini çekiçle öldürdü!
Abi kardeş arasında çıkan kavga ölümle bitti. İşte iş yerinde meydana gelen olayın detayları!Abone ol

Şair Nedim Caddesi üzerinde bulunan Şair Nedim Lokali'ni birlikte işleten Adil B. ve kardeşi Ahmet B., 5 Kasım günü işyerinde kavga etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre kavga sırasında Adil B., el pennsylvania seo service indeki çekiçle kardeşinin başına vurdu.

Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Ahmet B. bir hafta yoğun bakımda kaldı. Ahmet B., Kurban Bayramı'nın 1. günü hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaya olarak kaçan Ahmet B.’nin yakalanması için polis operasyon düzenledi. Bir akrabasının evinde saklandığı öğrenilen Ahmet B., dün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Ahmet B. kardeşiyle ortak olarak işlettikleri lokal yüzünden aralarında sık sık tartışma yaşandığını söyledi. Ahmet B., “Evlenmeden önce birlikte oturuyorduk. Telefon faturaları onun üzerineydi. Evlendikten sonra evden ayrıldı.

Eve gelen 120 liralık telefon faturası yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bana hakaret edince kendimi kaybettim. Şimdi yaptığıma çok pişmanım” dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Ahmet B. tutuklanarak cezaevine konuldu.



Kategori : GÜNCEL