Hayri Baraçlı ilk adımı attı!

  • Ana Sayfa
  • Hayri Baraçlı ilk adımı attı!
Hayri Baraçlı ilk adımı attı!
'Toplu Ulaşım Haftası' için hazırlık çalışmaları Hayri Baraçlı başkanlığında başladı. Baraçlı ilk adımı attı.Abone ol

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek kent içi ulaşımın sorunları ve çözüm yollarının ele alınacağı toplantı öncesi Genel Müdür Hayri Baraçlı, gençlerle birlikte duvar boyadı.

Grafiti sanatçısı gençlerle birlikte Taksim Meydanı'nda kurulan stantı boyayan Baraçlı, Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul ulaşımını masaya yatıracaklarını söyledi seo .

İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul ulaşımının sorunları ve çözüm yollarının tartışılacağı 'Toplu Ulaşım Haftası' etkinliği düzenleniyor. 01-03 Aralık 2010 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek organizasyon öncesi İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, Taksim Meydanı'nda oluşturulan stantı boyadı. Grafiti sanatçıları ile birlikte boya kutularını eline alan Baraçlı, gençlerin çizdiği resimlerin içini boyadı.

Yine meydanda oluşturulan şikayet panosundaki mesajları okuyan Baraçlı, toplantı hakkında bilgi verdi. İstanbul'un ulaşım sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm yollarıyla ilgili stratejiler belirlemek için 'Toplu Ulaşım Haftası' adı altında bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini belirten Baraçlı, "Amacımız toplu ulaşımı yaygınlaştırmak ve bunu İstanbullulara sevdirmek." Dedi. Toplu ulaşımın bir kültür haline gelmesi gerektiğinin altını çizen Baraçlı, 1 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında düzenleyecekleri bir dizi toplantı ve konferansta toplu ulaşımın sorunlarını masaya yatırarak, toplu ulaşımı İstanbul'un her noktasına ulaştırmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

İETT öncülüğünde düzenlenecek etkinliklere İBB, İDO, Şehir Hatları, İstanbul Ulaşım, TCDD ve THÖB de destek verecek. Etkinliklere bütün büyükşehir belediyeleri, belediyelerdeki kent içi ulaşım birimleri, üniversitelerin ulaştırma bölümleri, akademisyenler, deniz, kara, demiryolu ve raylı sistem ulaşımında ürün tedarik eden ve hizmet veren tüm firmalar, sivil toplum kuruluşları davet edildi. Organizasyon kapsamında düzenlenecek atölye çalışmalarına ve tartışmalara kent sakinleri de katılabilecek.



Kategori : GÜNCEL