3 aylık bebek 10 metre sürüklendi

  • Ana Sayfa
  • 3 aylık bebek 10 metre sürüklendi
3 aylık bebek 10 metre sürüklendi
Mersin'de talihsiz kaza. Bayram ziyareti için yola çıkan Tarım ailesinin bulunduğu motosiklet minibüsle çarpıştı.Abone ol

Mersin'de kaza yapan motorsiklette annesinin kucağından fırlayarak 10 metre sürüklenen 3 aylık bebek, yaralı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Akbelen Bul hipnoz varı Anıttepe mevkiinde meydana geldi. Bekir Tarım (41), eşi Elif (39) ve 3 aylık oğlu Yiğit ile birlikte motorsikletle, bayram dolayısıyla akrabalarını ziyarete giderken, Berkan Günbatan yönetimindeki yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Kazada Bekir ve Elif Tarım çifti yere düşerken, annesinin kucağından fırlayan Yiğit bebek, asfalt zeminde yaklaşık 10 metre sürüklendi. Yaralı çift olay yerinde acılar içinde kıvranırken, çevredekiler kundağa sarılı durumdaki Yiğit bebeğin yardımına koştu.

Çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülen anne ve baba tedavi altına alınırken, kazadan yaralı kurtulan Yiğit bebek, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Başında şişlik olduğu belirlenen bebek, burada tedavi altına alındı. Anne Elif Tarım'ın sol kolunun kırıldığı, baba Bekir Tarım'ın ise başından yaralandığı belirtildi.



Kategori : GÜNCEL