İstanbul'un en iyileri 'şüphe' için!

  • Ana Sayfa
  • İstanbul'un en iyileri 'şüphe' için!
İstanbul'un en iyileri 'şüphe' için!
Kanal D’nin yeni dizisi “Şüphe”nin ana çekim mekanları olarak, İstanbul’un en şık, en göz alıcı iki marka mekanı kullanılıyor.Abone ol

Kanal D’nin yeni dizisi “Şüphe”nin ana çekim mekanları olarak, İstanbul’un en şık, en göz alıcı iki marka mekanı kullanılıyor.

Bunlardan ilki, dünya gayrimenkul devi Donald Tr mikro beton kaplama ump’ın Avrupa’da gerçekleştirdiği ilk projesi olan “Trump Towers”, diğeri ise Halit Ziya Uşaklıgil’in torunu Emine Uşaklıgil’e ait olan ve Türkiye’de bir eşi benzeri daha bulunmayan Cam Ev.

İlk bölümü 5 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek dizide, büyük bir servete sahip, şaşalı yaşantıları ile göz kamaştıran çok güçlü bir ailenin ışıltılı olduğu kadar, soluk kesecek entrikalarla dolu, sırlarla örülü, güç ve iktidar savaşı konu alınıyor. Dizinin çekimlerinde kullanılan sırf bu iki mekan bile, hem bu büyük servet ve şaşalı yaşantının en gerçekçi biçimde ekrana yansıtılacağının, hem de bu dizideki zenginlik ögelerinin, şimdiye kadar izlediklerimizin çok üzerinde ve çok ama çok farklı olacağının ip uçlarını veriyor.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosuna, Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak’tan sonra katılan bir diğer ünlü isim de Güngör Bayrak oldu.



Kategori : MAGAZİN