Boşanan kadın kendini nasıl yeniliyor?

  • Ana Sayfa
  • Boşanan kadın kendini nasıl yeniliyor?
Boşanan kadın kendini nasıl yeniliyor?
Hem iş hem de ev hayatının arasında sıkışan kadın ayrılık kapıyı çalınca bakın kendini nasıl yeniliyor?Abone ol Kadınlar, yaşamlarının her evresinde farklı kişiliklere  bürünürler. Bu kişilikler doğal olarak dış görünümlerine de yansır. Bir kadının çalışma hayatına girmeden önceki yaşam tarzı ile çalışmaya başlayıp, iş hayatında başarılara ulaştığındaki yaşam tarzı arasında gözle görülür farklılıklar vardır. Çalışan kadının hayatına bir de evlilik girdiğin Sohbet odaları de tarzı tamamen değişmekte ve değiştirdiği her tarzın acemiliğini uzun süre yaşamaktadır. Bu süreci yaşayan kadınların bilgi ve tecrübe sürecinde kendilerine yeteri kadar önem vermediklerini, karşı taraftan beklentilerinin yüksek olduğunu gözlemliyorum…

İş kadınından ev kadını olur mu?

Kadınlar hayatlarının bazı dönemlerinde öncelikleri arasında sıkışıyorlar.  Ancak genellikle öncelikleri iş hayatı oluyor. Bazense bu durum değişiyor ve özel hayat ön plana geçiyor. Bu dengeleri kurabilen ve başarıyı arzu eden kadın tiplemeleri iş ve özel hayatında daha az sorun yaşıyor. Hem evliliğinde hem iş hayatında başarıyı arzu eden kadınların motivasyonu da yüksek oluyor ve evlilikleri daha uzun sürüyor. Özel hayatında eşinin önceliklerini bilmesi ve onlara saygı göstermesi, evliliğin sağlıklı yürümesini sağlıyor.

İş hayatında da işinin gereklerini yerine getirmesi beraberinde başarıyı getiriyor. Bu dengelerin uçlarını kaçırdığı zaman yavaş yavaş sorunlar başlıyor. Dolayısı ile terazinin kefelerinin hep eşit olması gerekiyor. Burada bizim örnek kadın tiplememiz özel hayatındaki öncelikleri yeterince yapmıyor, bütün benliğini ve enerjisini iş hayatına kanalize etmeye başlıyor. Bu da evini ve eşini ihmal etmek anlamına geliyor. İşte bu dengesizlik sorunları ile beraber geldiğinde ayrılık kapıyı çalmış oluyor. Bu bazen 6 ay bazen de 6 sene sürüyor….



Kategori : GÜNCEL