İşte Türkiye'nin en iyi bankası

  • Ana Sayfa
  • İşte Türkiye'nin en iyi bankası
İşte Türkiye'nin en iyi bankası
Garanti Bankası, Financial Times grubunun finans dergisi The Banker'ın, uzman bankacı ve analistlerin görüşlerine dayanarak yaptığı değerlendirmede, ''Türkiye'nin En İyi Bankası'' seçildi. Abone ol

Banka tarafından yapılan açıklamada, Garanti Bankası'nın, Euromoney De vermont seo rgisince ''Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası'' seçilmesinin ardından, bu kez de The Banker Dergisi tarafından, dünya finans çevrelerinin her yıl merakla beklediği ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Bankasının Türkiye'nin En İyi Bankası ödülüne değer görülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, ''Garanti Bankası olarak, her sene Türkiye'den sadece bir bankaya verilen bu ödüle layık görülmek, bizi çok gururlandırdı. Kazandığımız başarılarla, 'Avrupa'nın en iyi bankası olma' vizyonumuza biraz daha yaklaşıyoruz. Uluslararası finans çevrelerince kanıtlanan başarımızı, müşterilerimize ve çalışanlarımıza borçluyuz. Garanti olarak, hizmet kalitemizi daha da üst seviyelere çıkarmaya ve en iyi imkanları sunmaya devam edeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.



Kategori : EKONOMİ