Nihat Kahveciye teklifler yağıyor

  • Ana Sayfa
  • Nihat Kahveciye teklifler yağıyor
Nihat Kahveciye teklifler yağıyor
Sezon sonunda serbest kalacak olan Nihat Kahveci’ye 7 ayrı takımdan teklif yağıyor.Abone ol

İspanya’nın Diario Vasco gazetesinde yayımlanan habere göre, Avrupa’nın ünlü kulüpleri, son bir hafta içinde Real Sociedad kulübünü adeta faks yağmuruna tutarken, Nihat’la yeni sezon için daha şimdiden sözleşme imzalamak istiy seo orlar. Nihat’ı isteyen kulüpler arasına, İspanya’da son yılların flaş takımı olarak gösterilen Villareal de katıldı. Nihat’ın artık Rusya’da futbol hayatına devam etmeyeceği ise hemen hemen kesinleşti.

BASK TAKIMI TEKLİFLER KARŞISINDA ŞAŞKIN
Real Sociedad takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci’nin ara transfer döneminde Rusya’nın Spartak Moskova kulübüne transferi gerçekleşmeyince harekete geçen çok sayıda büyük kulüp, Real Sociedad’ın kapısına dayandı.

Sociedad’ın bir hafta içinde İspanya ve dışından toplam 7 teklif aldığı öğrenildi. Nihat’ı renklerine bağlamak isteyen kulüpler ise, Valencia, Villareal, Sevilla, Fenerbahçe, Atletico Madrid, CSKA Moskova ve Spartak Moskova.

Bu teklifler karşısında şaşıran Bask takımı ise sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeme kararı aldı. Real Sociedad kulübü ayrıca, Nihat’tan maçlara konsantre olmasını ve transferiyle ilgili basına hiçbir açıklama yapmamasını istedi.



Kategori : SPOR