Herkesin önünde sevişmeyi böyle savundu

  • Ana Sayfa
  • Herkesin önünde sevişmeyi böyle savundu
Herkesin önünde sevişmeyi böyle savundu
147 kişi önünde sevişen iki kadın olay oldu. Sanatsal gösteri adı altında işlenen rezaletin yankıları sürüyorAbone ol

Performans sanatçısı Şükrü Moral'ın önceki akşam Casa Dell Arte Sanat Galerisi'nde sahneye koyduğu 'Amemus' (Sevişme) adlı gösterisi büyük tartışma yarattı. Moral 147 kişinin önünde 20 dakika boyunca bir başka kadınla sev hair transplant in turkey işti.

Moral’ın sahnedeki yatakta bir kadınla seviştiği performansını “Bu bir sanat mı, tartışılır“ sözleriyle değerlendirenler de var, “Röntgenciliği sorguladı” diyenler de

Performansı seyretmek için sanat galerisine gelenlerin bir kısmı mekanı kısa süre sonra terk etti. 20 dakika süren performansın bitmesine rağmen ikili sevişmeye devam etti. Lezbiyen olmayan Moral'ın daha önce partneriyle provalar yaptığı belirtildi.

FOTOĞRAF SERGİSİ OLACAK!

Bazı konuklar performansı abartılı, bazıları gereksiz, bazıları ise iğrenç olarak niteledi. 20 dakika boyunca görüntülenen performans fotoğraf sergisi olarak 9 Aralık'tan itibaren bir ay boyunca sanatseverlerle buluşacak.

AHLAK SORUNUNUN ELE ALINMASIYMIŞ!

Şükran Moral Habertürk gazetesine yaptığı açıklamada "Bu performanstaki 'sevişme' sanatsal bir göstergedir. İzleyiciler bakanlar, dikizleyenler ise pasif konumundaki 'okuyucular'dır ve bu bağlamda etkinlik bir 'cinsel gösteri' değil, bir ahlak sorununun ele alınmasıdır" dedi.



Kategori : MAGAZİN