NBA TV'den İverson aşkına canlı yayın

  • Ana Sayfa
  • NBA TV'den İverson aşkına canlı yayın
NBA TV'den İverson aşkına canlı yayın
Allen Iverson transferiyle, dünyada müthiş bir reklam yapan Beşiktaş, yıldız oyuncu sayesinde Türkiye'de bir ilke imza atıyor.Abone ol

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin resmi televizyon kanalı NBA TV, ilk defa Türkiye Basketbol Ligi'nden bir maçı canlı yayınlayacak...

Milliyet'in haberine göre, Allen Iverson hayranlarının Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarını seyretmek için sanal ortamda yaptıkları forumları da dikkate alan NBA TV’nin, Türkiye Basketbol Federasyonu ile temasa ge seo çtiği ve Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarının yayın hakkını istediği vurgulandı. Federasyonun, NBA TV’den gelecek olan parayı Kulüpler Birliği’nin havuzuna katmak istemesi üzerine Beşiktaş Yönetimi bu duruma itiraz etti. Siyah-beyazlı kulübün itirazı karşısında, NBA TV’nin Beşiktaş için maç başına 10 bin dolarlık ücreti TBF’ye ödeyeceği, bu paranın da Beşiktaş Kulübü’ne aktarılacağı bildirildi.

Beşiktaş Cola Turka’nın hem lig, hem de Avrupa maçlarını banttan yayınlamak isteyen NBA TV yetkililerinin önümüzdeki günlerde yapılacak sözleşme sonrasında, Allen Iverson’ın siyah-beyazlı forma altındaki görüntülerini bütün dünyaya seyrettireceği belirtildi.

İLK YAYIN DERBİDEN

NBA TV, Iverson'un maçlarını yayınlamaya yarınki Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker karşılaşmasıyla başlayacak. Beşiktaş Cola Turka Arena'da TSİ ile 15.30'da başlayacak bu maçı Iverson'ın Philadelphia 76ers'dan eski takım arkadaşı Chris Webber yorumlayacak.

MAÇIN BİLETLERİ TÜKENDİ

Iverson transferinin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayan Beşiktaş Yönetimi’ni sevindiren asıl gelişmenin ise Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları derbi maçı biletlerinin tükenmesi olduğu öğrenildi. Beşiktaş tarihinde belki de ilk kez bir basketbol maçının biletlerin tükenerek karaborsaya düşmesinin yöneticileri bile şaşırttığı bildirildi.

Öte yandan Beşiktaş Cola Turka’nın antrenmanlarını yerli basının yanı sıra ABD, Avrupa ve Japon medyasının da takip ettiği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL