Kızını evde başkasıyla yakalayınca

  • Ana Sayfa
  • Kızını evde başkasıyla yakalayınca
Kızını evde başkasıyla yakalayınca
Bayramlaşmadan dönen 50 yaşındaki matematik öğretmeni, evde kızının başkasıyla bulunca çılgına döndü.Abone ol

Konya'da matematik öğretmeni 50 yaşındaki Ziyamettin Tuzcu, evde konuşurken yakaladığı kızının erkek arkadaşı 20 yaşındaki Mehmet Özcan'ı sol bacağından bıçakladı. Daha sonra yaralı genci hastaneye getiren Ziyamettin Tuzcu pol book wallet ise teslim oldu.

Olay, Karatay İlçesi Nakiboğlu Mahallesi Keçeciler Caddesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Askerden dağıtım iznine geldiği öğrenilen 20 yaşındaki Mehmet Özcan, 7 ay önce tanıştığı kız arkadaşı 19 yaşındaki Büşra Tuzcu'nun evine geldi. İki arkadaş evde konuşup çay içerken, bayramlaşmak için akrabalarına giden Büşra'nın babası matematik öğretmeni 50 yaşındaki Ziyamettin Tuzcu eve döndü.

Kızını, erkek arkadaşı ile birlikte evde yakalayan Ziyamettin Tuzcu çılgına döndü. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Mehmet Özcan'ın üzerine saldıran Ziyamettin Tuzcu genci sol bacağından bıçakladı. Daha sonra kanlar içererisinde kalan Mehmet Özcan'ı otomobiline bindiren Ziyamettin Tuzcu Konya Numune Hastanesi'ne getirdi. Bacağında 2 bıçak yarası olduğu belirlenen ve aşırı kan kaybeden Özcan hastanede tedavi altına alınırken, Tuzcu da polise teslim oldu.

Tuzcu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.



Kategori : GÜNCEL