Alex her şeyini ortaya koyacak

Alex her şeyini ortaya koyacak
Fenerbahçe Antep yenilgisiyle süper ligde kredisini kaybetti. Bunun bilincinde olan Alex, Bucaspor'u gözüne kestirdi.Abone ol

Fenerbahçe kaptanı Alex, Bucaspor ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig 13'üncü hafta maçını kazanmaktan başka seçenekleri olmadığını söyledi.

Alex, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, zor bir maça çıkacaklarını belirte seo rek, ''hiçbir mazeret yok, bu maçı kazanmalıyız'' dedi.

Bucaspor ile Kadıköy'de oynayacaklarını kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''taraftarımızın da desteğiyle oynadığımız her maçta ilk dakikadan itibaren isteğimizi, arzumuzu baskımızı rakibe hissettirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Ligdeki son maçlarını kaybettiklerini belirten Alex, "rakibimizin de çok iyi bir dönemden geçtiğini söyleyemeyiz. Ancak hiçbir mazeretimiz yok. Bucaspor maçı her şeyimizi ortaya koyup kazanmamız gereken bir maç" ifadelerini kullandı.

Kaptan Alex, ligin ilk yarısında kalan beş maçı tek tek ele almaları gerektiğini vurguladı:

"Bu maçı kazanmadan diğer maçı kazanamayız. Bu maçtan üç puan almalıyız ki diğer maçlarda alacağımız puanları düşünmeye başlayalım. Adım adım gitmeliyiz. Biz rakiplerimize bakarak yola devam edemeyiz. Kendimize bakarak yola devam etmemiz gerekiyor."

Süper Lig'de şu anda Trabzonspor'un zirvede olduğunu ifade eden Alex, "ancak onlar da puan kaybedecekler. Çünkü lig çok uzun bir maraton. Bu maratonda puan kayıpları elbette olacaktır" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL