CHP'nin Kürtlerle aşkı alevleniyor mu?

  • Ana Sayfa
  • CHP'nin Kürtlerle aşkı alevleniyor mu?
CHP'nin Kürtlerle aşkı alevleniyor mu?
Diyarbakır'da gördüğü ilgiden memnun olan Kılıçdaroğlu'na ''Kürtlerle aşk yeniden alevleniyor mu?" diye soruldu. İşte yanıtı:Abone ol

Genel başkan olarak ilk kez ziyaret ettiği Diyarbakır'dan memnun ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kürtlerle aşk yeniden alevleniyor diyebilir miyiz?'' sorusuna, ''Aşk ölm hipnozla vajinismus tedavisi ez eğer gerçekse'' yanıtı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Yeni Cumhuriyet Halk Partisi, sosyal demokrat politikalarla Diyarbakır'da, bu bölgede, inanıyorum kısa bir sürede önemli bir güç haline gelecektir'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'daki programını tamamladıktan sonra, parti otobüsü ile Şanlıurfa'ya giderken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin ''Diyarbakır'ı nasıl buldunuz?'' sorusuna, ''Diyarbakır'da üçüncü bir yol açıyoruz. O yol, ekmek, iş, özgürlük yolu. Yeni Cumhuriyet Halk Partisi, sosyal demokrat politikalarla Diyarbakır'da, bu bölgede, inanıyorum, kısa bir sürede önemli bir güç haline gelecektir'' karşılığını verdi.

Halkın ilgisini nasıl bulduğuna yönelik bir soru üzerine, ''Beklediğimden çok daha iyi. Diyarbakır'a demokrasi, sevgi, barış ve özgürlük gelmiş'' diyen Kılıçdaroğlu, bundan sonra bölgeyi daha sık ziyaret edeceklerini de söyledi.



Kategori : POLİTİKA