Başbakan'a iftiraya izin vermedi

  • Ana Sayfa
  • Başbakan'a iftiraya izin vermedi
Başbakan'a iftiraya izin vermedi
Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek katıldığı açılış töreninden sağlık yardımı isteyen vatandaşla tartıştı.Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Konya'nın Bozkır ilçesinde katıldığı açılış töreninde Başbakan'ın söz verdiğini ileri sürerek sağlık yardımı talep eden vatandaşla tartıştı.

Çiçek’in yanına yaklaşan bir vat seo andaş Başbakan Erdoğan’ın ''vatandaştan tüm tedavi masrafları konusunda herhangi bir ücret talep edilmeyeceği'' sözleri bulunduğunu ileri sürerek yardım istedi.

Trafik kazası geçirdiğini ve SSK'nın hastane masraflarını 7 yıl sonra kendisinden faiziyle istediğini belirten vatandaşa Çiçek’in yanıtı olumsuz oldu.

Başbakan'ın böyle bir sözü olmadığını ifade eden Çiçek, ''Yardım istemek ayrı bir şeydir, Başbakan'a iftira atmak başka bir şeydir. Başbakan bu sözü ne zaman, nerede dedi? Biz, burada umumi işleri konuşuyoruz. Şahsi talepleri ortaya atarsanız, bu fırsatçılık olur. Bunların konuşulacağı yerler ayrıdır'' diye konuştu.

ÖCALAN'LA ANLAŞILDI İDDİASI

Çiçek’e burada, “Öcalan devletin anlaştığı” yönündeki iddiaların doğru olup olmadığı soruldu. Çiçek, ''Halk oylaması öncesinde de buna benzer haberler çıkmıştı. Bunun cevabı o zaman verildi. Gazetede yazılanlar o kesimden bazılarının 'bunlar olsun' diye sözleri, beyanları ve temennileridir. O tarafın bir kısım temennileridir'' yanıtı verdi.



Kategori : POLİTİKA