Bu yıldızı kaçırma Aykut Hoca

  • Ana Sayfa
  • Bu yıldızı kaçırma Aykut Hoca
Bu yıldızı kaçırma Aykut Hoca
Kadıköy'e gelerek Karabükspor maçını izleyen Milan Rapaiç, Fenerbahçe'ye genç bir yıldızın ismini verdi.Abone ol

Kardemir Karabükspor maçını izlemek için Kadıköy'e gelen F.Bahçe'nin eski oyuncusu Milan Rapaiç, burada  başkan Aziz Yıldırım ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

''FENERBAHÇE İSTERSE ZOR montana seo LUK ÇIKARMAYIZ''

Hırvat yıldız Rapaiç'in bu sohbet esnasında F.Bahçe'ye Anas Sharbini'yi önerdiği belirtildi. Hajduk Split'in 23 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusunun teknik direktör Aykut Kocaman'a da tavsiye edildiği öğrenildi. Tomic, Cernat ve Seriç gibi oyuncuları Türk takımlarına satan Hajduk Split'in, "F.Bahçe isterse zorluk çıkarmayız" dediği de belirtiliyor.

Emre'nin sık sakatlanması, Alex'in her zaman istenilen performansı sergileyememesi nedeniyle ofansif orta sahaya sıcak bakan Kocaman'ın Sharbini kararının olumlu olacağı konuşuluyor.

MİLLİ TAKIMLARDA GÖREV YAPTI

Hırvatistan U-17 (19 maç 10 gol) ve U-21 (10 maç 3 gol) takımlarında da görev yapan 1.80'lik oyuncu bu sezon Hajduk Split'te 14 maçta 5 gol attı. 18 maçın 12'sinde ilk 11'de yer alan Sharbini 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Hajduk Split, Hırvatistan liginde lider Dinamo Zagreb'in 5 puan gerisinde ikinci sırada.



Kategori : GÜNCEL