Ünlü sinemacı tutuklandı!

Ünlü sinemacı tutuklandı!
Bir çok film ve dizide oyuncu ve yapımcı olarak yer alan sinema sanatçısı Bağcılar ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerine...Abone ol

Bir çok film ve dizide oyuncu ve yapımcı olarak yer alan sinema sanatçısı Ferhat Gündoğdu, Bağcılar ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerine rüşvet vermek suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Rüşvet olayı Cumartesi günü akşam saatlerinde Basın ekspres yolu İstoç mevkiinde meydana geldi.

Özel bir inşaat firmasına ait al raji bank 34 JZK 12 plakalı mikser kamyonunu durduran Bağcılar ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, ağır tonaj nedeniyle araca 3 bin TL ceza kesti. İddiaya göre bir süre sonra olay yerine gelen ve kendini şirketin yetkilisi olarak tanıtan sinema sanatçısı Ferhat Gündoğdu, cezanın iptal edilmesini istedi. Trafik polislerini ikna etmekte başarılı olamayan Gündoğdu, iddialara göre daha sonra trafik ekiplerine rüşvet teklif etti. Trafik polislerinin, "Görevli memura rüşvet teklif ederek suç işliyorsunuz"

şeklindeki tepkilerini dinlemeyen Gündoğdu, iddiaya göre cebinden çıkardığı 200 TL'yi zorla trafik polisinin eline sıkıştırmaya çalıştı. Olayın büyüyeceğini anlayan polis ekipleri, paranın seri numarasını yazarak sinema sanatçısı Gündoğdu hakkında "Görevi başındaki memura rüşvet teklif etmek"ten tutanak tuttu. Hakkında hazırlanan tutanak ve rüşvet olarak verildiği iddia edilen 200 TL para ile birlikte 100.yıl Kemal Paşa Polis Merkezi'ne götürülen Gündoğdu, hakkında hazırlanan evraklarla Bakırköy Adliyesi'ne çıkarıldı. Burada hakim karşısına çıkarılan Gündoğdu, "Görevli memura rüşvet teklif etmek"ten tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.Ferhat Gündoğdu'nun polis merkezinden çıkarılması sırasında yanında bulunan bir kişinin habercilerin görüntü almasını engellemek için ceketiyle polis arabasının camını kapattığı dikkat çekti. Polis merkezinden çıkarılan Gündoğdu, habercilerin soruları üzerine suçlamaları kabul etmedi.



Kategori : GÜNCEL