Kaçak göçmenler av oldu

Kaçak göçmenler av oldu
İspanya'nın Katalonya özerk bölgesinde parlamento seçimleri öncesinde bazı siyasi partilerin kampanyaları tepki çekti.Abone ol

Muhafazakar görüşlü Halk Partisi'nin (PP) seçim kampanyasında, bir video oyunla kaçak göçmenler hedef alındı. Partinin kadın adaylarından Alicia Sanchez Camacho seo , bir kuşun üzerinde uçarken, önüne çıkan kaçak göçmenleri vuruyor.

Diğer siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden tepki alan video kısa bir süre sonra PP'nin internet sayfasından kaldırılırken, yapılan açıklamada "oyunu yapan firmanın hatalı olduğu" savunuldu.

PP, seçim kampanyasında Katalonya'daki göçmen sorununu ön plana çıkarırken, işsiz göçmenlerin ülkelerine geri gönderilmesi teklifini ortaya attı.

Katalonya Sosyalist Partisi'nin (PSC) seçim kampanyası için yayımladığı "Oy kullanmak bir zevktir" başlıklı reklamda orgazm olan genç bir kadını kullanması da muhafazakar gruplar tarafından eleştirildi.

"Hükümete Alternatif" adlı siyasi partinin lideri Montserrat Nebrera ise yayımladığı seçim kampanyası videosunda, Katalonya'daki siyasi ve ekonomik sisteme karşı olduğunu göstermek için baştan sona porno sesleri kullandı.



Kategori : DÜNYA