Kılıçdaroğlu AK Parti ve BDP'yi vurdu

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu AK Parti ve BDP'yi vurdu
Kılıçdaroğlu AK Parti ve BDP'yi vurdu
Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu'da dünkü ikinci durağı Şanlıurfa'da konuştu. Gandi'nin hedefinde AK Parti ve BDP vardı!Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da konuştu; AK Parti'yi dini siyasete alet etmekle, BDP'yi ise etnik siyaset yapmakla suç seo ladı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin raydan çıktığını iddia ederek, ülkeyi tekrar rayına koyup; güzel istikamete götüreceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, dün partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada Şanlıurfa'ya yıllar önce geldiğini ve geçen sürede kentin çok fazla büyüdüğünü gördüğünü söyledi.

Şanlıurfa'nın parlamentoya 11 milletvekili gönderdiğini ancak aralarında CHP'nin bir milletvekili dahi bulunmadığını belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Biz haklıyız. Yolsuzluklara karşıyız. Herkesin inancına, etnik kimliğine saygılıyız. Ancak bizim tek eksiğimiz kendimizi ve partimizi yeterince halka anlatamıyoruz. Bizim derdimiz, bu ülkede kimse yatağa aç girmesin. Bizim derdimiz parlamentoda düzgün insanlar olsun''



Kategori : POLİTİKA