Dentinho: Alex'in yanına gideceğim

  • Ana Sayfa
  • Dentinho: Alex'in yanına gideceğim
Dentinho: Alex'in yanına gideceğim
Brezilya'nın en yeni yeteneklerinden biri olan Dentinho, katıldığı bir radyo programında, Sarı-Lacivertli taraftarları coşturacak haberi verdi.Abone ol

Brezilyalı yıldızlar kervanına katılmasına kesin gözüyle bakılan genç yıldız Dentinho, Fenerbahçe taraftarını sevindirecek açıklamalarda bulundu.

RADYODAN MESAJ YOLLADI

Sakatlığı neden washington seo iyle takımı Corinthians'tan uzun süre ayrı kalan, iyileştikten sonra eski formuna hızla kavuşan Dentinho, geçtiğimiz günlerde Brezilya'da yayın yapan Globo Radio'ya bağlandı ve net bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olacağının işaretini verdi. 21 yaşındaki futbolcu, programcının "Hangi takıma gideceksin" sorusuna, "Takım ismi vermek istemiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim, galiba Alex'in yanına gideceğim" karşılığını verdi.

Brezilyalı forvet oyuncusu, yine kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe geçen sezon benimle çok yakından ilgilendi ancak transfer son anda gerçekleşmedi" ifadesini kullanmıştı.

''OLACAKSA EN İYİSİ OLSUN''

Hatırlanacağı gibi, teknik direktör Aykut Kocaman geçen sezon sportif direktör olarak görev yaparken, transfer çalışmaları için Brezilya'ya gitmiş ve defalarca izlediği Dentinho'yu çok beğendiğini yönetime rapor etmişti. Görünen o ki bir süredir,"Brezilyalı olacaksa en iyisi olsun" anlayışını benimseyen Fenerbahçe, ocak ayında Dentinho transferiyle yine tüm dünyada adından söz ettirecek.



Kategori : GÜNCEL