Yaşlı kadına yer verilmeyince

Yaşlı kadına yer verilmeyince
Yaşlıydı ama kimseler yer vermedi. Ayaka duramıyordu üstelik. Bir de otobüs ani fren yapınca olanlar oldu.Abone olİstanbul'da, bindiği halk otobüsünde kimsenin yer vermediği yaşlı kadın, şoförün yaptığı ani frene dayanamayarak orta kapıdan ön kapıya kadar adeta uçtu. Başını Akbil kutusuna ça google seo rparak yaralanan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre; 65 yaşındaki Fatma Kuruçay, Sarıyer-Beşiktaş seferini yapan halk otobüsüne bindi. Kimsenin yer vermemesi üzerine ayakta kalan Kuruçay, orta kapının bulunduğu noktadaki demirleri tutarak dengesini sağlamaya çalıştı. Bu sırada otobüs şoförü Erol Turgut, Ortaköy Muallim Naci Caddesi'nde önünde aniden dönüş yapmak isteyen araca çarpmamak için ani fren yaptı.

KENDİNE GELEMEDİ

Ani frenle birlikte dengesini kaybeden Fatma Kuruçay, orta kapıdan ön kapıya kadar adeta uçtu. Başını Akbil kutusuna çarpan yaşlı kadın, kanlar içinde kaldı. Kuruçay için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Fatma Kuruçay, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZAYA NEDEN OLAN ÖNDEKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜNE CEZA KESİLDİ



Kategori : GÜNCEL