“Yemekteyiz” ödülleri vermedi!

  • Ana Sayfa
  • “Yemekteyiz” ödülleri vermedi!
“Yemekteyiz” ödülleri vermedi!
Show TV’de yayınlanan “Yemekteyiz” adlı programın bazı yarışmacıları programdan şikayetçi oldu...Abone ol

Show TV’de yayınlanan “Yemekteyiz” adlı programın 54’ncü haftasında birinci olan Ceyhun Genç, aradan 1 yıl geçmesine rağmen 20 bin liralık ödülünü alamadığını ileri sürdü. Genç, “Yapılan sözleşmede yarışma sonunda kazanılan paranın yapımcı firma tarafından 1 yıl içer washington seo isinde ödeneceği yazıyordu fakat kazandığım ödülü vermediler” dedi.

Show TV’de yayınlanan “Yemekteyiz” programına katılan Ceyhun Genç, Sikayetvar.com’a yaşadıklarını anlatarak program yapımcılarını şikayet etti. Genç, . “Yarışmaya katılırken imzaladığım sözleşmede kazanmam durumunda para ödülünün 1 yıl içerisinde tarafıma ödeneceği yazıyordu. Tam 1 yıl oldu ve hatta geçti ama Show TV para ödülüm olan 20 bin lirayı vermiyor.

27 Kasım 2009 tarihinde programın finali yayınlanmıştı. Paramı almak için aradığımda; ‘Para yok, diğer yarışmacılar da bekliyor, zaman verin, bekleyin’ gibi bir sürü bekletme cümlesiyle karşılaşıyorum. Sözleşme örneğinin verilmediğini hatırlatıp bir kopyasını istediğimde ise çok meşgul olduklarını ve bu konuyla ilgilenemeyeceklerini söylüyorlar. Ayrıca sözleşmelerin kanalda saklandığını ifade ettiler. Bu yarışma programı hala yayında ve hala hem yarışmacılara hem de izleyicilere kazananın para ödülü aldığı şeklinde yanıltıcı bilgiler veriliyor. Show TV sözleşme şartlarına uymayarak kazanılan para ödülünü ödememek için elinden geleni yapıyor” şeklinde tepkisini dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL