Hido, Magice hayat veriyor

Hido, Magice hayat veriyor
Magic'in Philadehphia'yı yendiği maçta, Hidayet, yine muhteşem bir performans ortaya koydu...Abone ol

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece toplam 3 maç oynanırken, Hidayet Türkoğlu'nun yine muhteşem bir performans sergilediği maçta Orlando Magic deplasmanda Philadelphia 76ers'ı devirdi.

Wachovia Center'da 14 bin 115 seyircinin izlediği maçta Philadelphia 76ers'ı konuk olan Orlando Magic uzatmaya giden maçta rakibini Hidayet Türkoğlu'nun başarılı oyunu sonucu 119-115 devirmeyi başardı. Normal süresi 103-103 biten maçta uzatma dakikalarında etkili bir oyun sergileyen Orlando, maçı da kazanmayı başardı. Orlando Magic'te, Hidayet Türkoğlu, ilk 5' seo te başlayıp toplam 43 dakika süre aldığı maçta 25 sayı atarak takımının en skorer oyuncusu oldu.

Hido, 3'ü hücum olma üzere toplam 8 de ribaunt alırken, 5 asist ve 2 top çalma ile takımının galibiyetinde başrol oynadı. Maçın ardından bir açıklama yapan Hido, "Bu gece kimin oyuna ilk 5'te başladığı önemli değil. Herkes takım için elinden gelen her şeyi yaptı" dedi. Üst üste 5. maçından da galibiyetle ayrılan ve bu sezonki en iyi performansını sergileyen Orlando Magic'te oyuna sonrada dahil olan ve 30 dakika süre alan Pat Garrity, uzatma dakikalarına damgasını vurdu ve attığı 3 sayılık basketlerle takımına maçı kazandıran isim oldu. Orlando'da 6 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Dwight Howard da 22 sayı, 9 ribaunt, 1 asist ve 1 blokla oynarken, Orlando'nun bir başka yıldız ismi Steve Francis ise 11 sayı, 6 ribuant, 15 asist ve 1 top çalma ile maçı tamamladı.

Geceyi kendi evinde aldığı mağlubiyetle kapatan Philadelphia da ise Allen Iverson, 38 sayı, 15 asistle başarılı bir performans ortaya koyarken takımının mağlubiyetine engel olamadı. Chris Webber de, 32 sayı 11 ribaunt ile takımı adına skora ve oyuna olumlu katkı yapan isimler arasında yer aldı.

NBA'de dün gece oynanan diğer maçlarda ise, Phoenix Suns, deplasmanda yaklaşık 20 bin seyircinin izlediği maçta Miami Heat'i 107-98 mağlup etti. Suns'ta Raja Bell, 22 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Boris Diaw-Riffiod ise, 19 sayı 12 rebound ile başarılı bir performans ortaya koydu. Mimai Heat'de ise, Dwyane Wade'in 25 sayısı ve Shaquille O'Neal'in 15 sayı, 12 ribauntluk performansı takımlarını galibiyete taşımaya yetmedi.

NBA'de geceyi deplasman zaferi ile kapatan 3. takım ise Seattle Supersonics'i 104-97 mağlup eden Dallas Mavericks oldu. Dallas'ı galibiyete taşıyan isim ise 29 sayı 12 ribaunt ile başarılı bir performans ortaya koyan Alman oyuncu Dirk Nowitzki oldu. Seattle'da ise Rashard Lewis 36 sayı, 10 ribaunt, 2 asist, 1 top çalma ve 1 blokla gecenin başarılı isimleri arasında yerini aldı.



Kategori : SPOR