Cimbom ilk bombayı patlattı!

Cimbom ilk bombayı patlattı!
Devre arasında 4 takviye yapma kararı alan Galatasaray, ilk bombayı patlattı!Abone ol

Devre arasında 4 takviye yapma kararı alan Galatasaray, ilk bombayı patlattı! Sarı-kırmızılı yönetim, Bursaspor'un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım'ın işini büyük ölçüde bitirdi.

SERVET ÇETİN VE PARA VERİLECEK

Camianın etkili isimlerinden biri, başkan Adnan Polat'ın önceki gün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile gizlice bir yemekte buluşup Sercan Yıldırım'ın transferi google seo çalışması için anlaştığını söyledi. Sarı-kırmızılıların, Sercan'a karşılık Bursaspor'a Servet Çetin ve bir miktar para vereceği öğrenildi. Ayrıca Ertuğrul Sağlam isterse başka bir oyuncu daha
yeşil-beyazlı takıma verilecek.

BABASI: ARTIK GİTMELİ

Transferin detaylara kaldığı ve önümüzdeki günlerde resmen açıklanacağı belirtildi. Sercan'ın babası Kenan Yıldırım da oğlunun artık Bursa'dan ayrılıp, başka takımlarda şansını denemesi gerektiğini söyleyerek bu transferi bir ölçüde doğrulamış oldu. Galatasaray'ın Volkan Şen için de Bursaspor ile pazarlıkları sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan fiyat yükseltmek isteyen Bursaspor'un Sercan ve Volkan Şen'i 8'er milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye de teklif ettiği ileri sürüldü.

HIZ TUTKUNU
Yeşil sahalarda hızlı stili ile dikkat çeken Sercan Yıldırım, özel hayatında da tam bir hız tutkunu. Corvette Z06 otomobiliyle 260 kilometre hız yaparken görüntülenen oyuncu, "Herkesin bir merakı var. Benim de araba tutkum var" demişti. Ancak otoriteler, Sercan'ı forvet olmasına rağmen gol vuruşlarının yetersiz olduğu konusunda eleştiriyor.

3 SEZONDA 26 GOL ATTI
Bursa'nın Türk futboluna armağan ettiği Sercan Yıldırım, yeşilbeyazlı forma ile 2008-09 sezonunda 14, 2009-10 sezonunda 7 gol attı. Bu sezon ise şimdiye kadar 1'i Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 5 gol kaydetti. 20 yaşındaki yıldızın, 2012 yılına kadar sözleşmesi var. (Kaynak: Fotomaç)



Kategori : GÜNCEL