Bu proje 'devleti' birbirine düşürdü

  • Ana Sayfa
  • Bu proje 'devleti' birbirine düşürdü
Bu proje 'devleti' birbirine düşürdü
Asya ve Avrupa katılarını İstanbul Boğazı'nın altından birleştiren Marmaray projesi devletin iki kurumunu birbirine düşürdü. Bu kavganın nedeni ise milyonlarca lira gelir. Abone olAvrupa ile Asya'yı, İstanbul Boğazı'nın altından birbirine bağlayacak olan en iyi sohbet sitesi MARMARAY'da sefere konulacak trenlerin yıllık 600 milyon TL gelir sağlayacak işletmesi için büyük rekabet başladı.

TCDD, ulusal düzeydeki operatör olarak MARMARAY'ın işletmesinin ‘doğal' olarak kendisine verilmesini beklerken, araya sürpriz bir rakip girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de MARMARAY'a talip oldu.

Habertürk'ün haberine göre, Avrupa ile Asya'yı, İstanbul Boğazı'nın altından birbirine bağlayacak olan MARMARAY'da sefere konulacak trenlerin yıllık 600 milyon TL gelir sağlayacak işletmesi için büyük rekabet başladı. TCDD, ulusal düzeydeki operatör olarak MARMARAY'ın işletmesinin ‘doğal' olarak kendisine verilmesini beklerken, araya sürpriz bir rakip girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım AŞ de MARMARAY'a talip oldu.



Kategori : GÜNCEL