Şenol Güneş isyan etti!

Şenol Güneş isyan etti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Büyükşehir Belediyespor'un maç boyunca sert oynamasına isyan etti.Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iyi mücadele ederek, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyespor’un maç boyunca sert oynadığını savunan Güneş, turuncu-lacivertli ekibi eleştirdi.

Bordo-mavili taraftarl louisiana seo ara teşekkür ederek sözlerine başlayan tecrübeli çalıştırıcı, “Muhteşem bir seyirci vardı. Çok güzel bir atmosfer oluşturdular. Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi başladık, golü bulduk. Rakibin iyi kapanıp, çabuk çıktığını biliyorduk. Ancak beklediğimiz ölçüde sertlik oldu. Bu nedenle oyuncular sinirlendi ve rakibin düşündüğü gibi oynamaya başladık. Daha sonra bir gol yedik. Rakibimiz anormal sert oynadı. Özellikle arkadan yapılan fauller vardı. Bu durum bizi üzdü. Sertliği azaltıp, futbol oynamaya devam ederlerse daha iyi olur” diye konuştu.

Şenol Güneş şöyle devam etti:

“Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 2010 yılını iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Sezonun 2. yarısı sıkıntılı geçebilir. İkinci yarıya sıfırdan başlayacağız. Sıradaki maçlara bakıyoruz. Bizim için puanın sayısından çok oynadığımız futbolun kalitesi önemli. Oynarsak zaten puanları alırız.”

Transferde ihtiyaca göre karar vereceklerini belirten Güneş, “Şampiyonluk için rakibiniz kim?” sorusuna ise “Rakibimiz bugün Büyükşehir’di, haftaya Karabük olacak” yanıtını verdi.



Kategori : GÜNCEL