Fenerbahçe'den beni kurtarın feryadı

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe'den beni kurtarın feryadı
Fenerbahçe'den beni kurtarın feryadı
Fenerbahçe’nin ara transferde bileti kesileceği söylenen Cristian Baroni için ülkesi Brezilya’dan ilginç bir haber geldi. Abone ol

Corinthians Kulübü Başkanı Andres Sanchez, sarı-lacivertli futbolcunun kendisini telefonla arayarak, “Beni Fenerbahçe’den alın” dediği Chat siteleri ni söyledi.

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi imzalı habere göre Sanchez, Brezilya’da yayın yapan Radyo Bandeirantese’deki 0 röportajında, Cristian’ın, Fenerbahçe’de mutlu olmadığını ileri sürdü ve “Bu futbolcunun bize dönmek istediği haberleri doğru. Kendisi geçtiğimiz günlerde beni arayarak bu niyetini dile getirdi” ifadesini kullandı.

Başkan Sanchez, Cristian ile yaptığı telefon görüşmesinde, kendisine Fenerbahçe’den aldığı ücreti garanti edemeyeceğini söylediğini de vurguladı, “Bana ‘Para önemli değil. Daha az bir paraya sizde oynarım. Yeter ki, Fenerbahçe ile anlaşın’ dedi” bilgisini verdi.
Corinthians Başkanı, bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi ile temaslara başladıklarını belirtti, Cristian’ın ara transferde kendi formalarını giyme olasılığının çok yüksek olduğunu savundu.



Kategori : GÜNCEL