Otostop çekti tecavüze uğradı

  • Ana Sayfa
  • Otostop çekti tecavüze uğradı
Otostop çekti tecavüze uğradı
İş çıkışı evine gitmek için otostop çeken üniversiteli genç kızın başına gelenler kabus gibi.Abone ol

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir barda çalıştığı iddia edilen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki E.E.'nin, iş çıkışı evine gitmek için otostop çekerek bindiği kabinli kamyonetteki 2 kişinin tecavüzüne uğradığı iddia edildi. Olayın ardından kaçtıkları araçla birlikte yakalanan 2 zanlı gözaltı hipnoz na alındı.

Olay sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydan geldi. İddiaya göre, Alsancak'taki bir barda garsonluk yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi E.E., iş çıkışı yanındaki arkadaşı İ.O.D. ile birlikte eve gitmek için Alsancak Hocazade Camii karşısındaki otobüs duraklarında beklemeye başladı.

Bu sırada eve gitmek için yoldan geçen araçlara otostop yaparken A.Y. ve G.M. adlı kişilerin bulunduğu otomobil iki gencin önünde durdu. Bunun üzerine E.E. ve erkek arkadaşı İ.O.D. araca bindi. Bornova istikametine doğru yola çıkan otomobili, Bornova çevre yolu çıkışı köprü ayaklarında durduran zanlılar, E.E.'nin yanındaki erkek arkadaşı İ.O.D.'yi arabadan aşağıya attı.

Daha sonra yola devam eden zanlılar, aracı bir otoparkta durdurarak araçta bulunan E.E.'ye tecavüz eden zanlılar, kendilerine direnen genç kızı darp etti. Olayın ardından kaçan zanlılar, E.E.'nin plakayı polise ihbar etmesi üzerine kısa sürede yakalandı.

Dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen zanlılar gözaltına alınırken, olayın şokunu yaşayan genç kız Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Kategori : GÜNCEL