Türk Telekom galibiyetle tanıştı

  • Ana Sayfa
  • Türk Telekom galibiyetle tanıştı
Türk Telekom galibiyetle tanıştı
Basketbolda EuroChallange Cup'ta 5. maçında Türk Telekom, Belcagom Liege'i 83-79 yenerek, D Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı.Abone ol

Basketbolda EuroChallange Cup'ta 5. maçında Türk Telekom, Belcagom Liege'i 83-79 yenerek, D Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmada ilk basketi Türk Telekom, Stiesma ile bulurken ev sah e-ticaret seo ibi ekip Jenkins'in attığı basketle beraberliği yakaladı. Jenkins'in 3 sayı çizgisinin dışından attığı basketle farkı 3'e çıkaran Belgacom Liege'e, Türk Telekom Ceyhun'un 3'lüğü ile cevap verdi ve maçın ilk 4. dakikasına ev sahibi ekibin 7-5 üstünlüğü ile girildi. Karşılıklı boş hücumların ardından Stipanovic ve Bozeman ile basketler bulan Belgacom Liege, ilk çeyreği 21-16 önde tamamladı.

2. periyotta Fatih ve Stiesma ile basketler bulan Türk Telekom, Yunus'un attığı 3 sayılık basketle çeyreğin 4. dakikası biterken farkı 3 sayıya kadar indirdi: 26-23. Bozeman-Collete işbirliği ile boyalı alanı iyi kullanan ev sahibi ekip, 2. periyodun ilk 5 dakikası tamamlanırken 33-23 ile farkı 10 sayıya çıkardı. Dış atışlardan sayı üretmeye çalışan Türk Telekom, Wesson ile de boyalı alanı kullanarak basket bulmaya çalışsa da dakika alan oyuncularından sadece Troisfontaines'in basket bulamadığı Belgacom Liege, 10 sayılık farkı korudu ve maçın ilk yarısı, 41-31 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.



Kategori : GÜNCEL