Berlusconi'nin gafı Fransayı karıştırdı

  • Ana Sayfa
  • Berlusconi'nin gafı Fransayı karıştırdı
Berlusconi'nin gafı Fransayı karıştırdı
İtalyan liderin bir hareketi üç ülkeyi birbirine kattı. Şimdi bu üç ülke Berlusconi'nin o hareketini tartışıyor.Abone ol

Portekiz'de yapılan NATO görüşmeleri için gelen devlet başkanları ve başbakanların karşılanma seremonisi sırasında çekilen görüntüler Romanya, İtalya ve F Deniz kumu ransa'yı karıştırdı.

NATO görüşmeleri öncesi yapılan karşılama seremonisine ait görüntülerde Fransa Devlet Başkanı Nicolas Sarkozy'nin kendisi ile konuşmak için yanına yaklaşan Romanya Devlet Başkanı Traian Basescu'nun sözünü keserek oradan uzaklaştığı görülüyor.

Romanya Devlet Başkanı Basescu ise o sırada Sarkozy'yi şikayet edermiş gibi bir tavırla İtalya başbakanı Berlusconi'nin yanına geliyor.

O İŞARET ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

İki devlet başkanı nazik bir şekilde el sıkıştıktan sonra Berlusconi'nin elini başına götürerek 'deli' anlamında yaptığı işaret dikkatleri çekiyor.

Özellikle Romanya medyasını meşgul eden bu görüntüler aynı zamanda İtalya ve Fransa'da da "Berlusconi Sarkozy'ye 'deli' mi dedi?" polemiği başlattı. Taraflardan açıklama gelmezken görüntüler tartışılmaya devam ediliyor.



Kategori : DÜNYA