Ünlü şovmen ikili barışa imza attı

  • Ana Sayfa
  • Ünlü şovmen ikili barışa imza attı
Ünlü şovmen ikili barışa imza attı
Mehmet Ali Erbil yaptığı hatalardan geriye dönüş yaptı. Hem Ankara'da hem hastane odasında ikili barışa imza attı. Abone ol

'Çarkıfelek' programında kullandığı "Mum söndü mü yapıyoruz burada?" cümlesi nedeniyle Aleviler'den büyük tepki gören ve programı yayından kaldırılan Mehmet Ali Erbil, önceki gün Pir Sul oklahoma seo tan Abdal Kültür Derneği'nin başkanı Fevzi Gümüş ile Ankara'da bir araya geldi.

VİCDANIM İÇİN

Yanlış anlaşıldığı için üzgün olduğunu belirten Erbil, "Yaşadığım olay nedeniyle kötü günler geçirdim. Alevi kardeşlerimin beni yanlış anlamasına üzüldüm. Asla onları incitmek istemedim. Dernek başkanımızla bir araya gelmek, benim vicdanımın rahatlaması için de gerekliydi" diye konuştu. Barıştan yana olduğunu söyleyen Erbil, Gümüş'le el sıkışarak Aleviler'le barış imzaladı.

DEMET'LE DE BARIŞTI

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye yatan Mehmet Ali Erbil, kendisini ziyarete gelen Demet Akalın'ı karşısında görünce çok şaşırdı. Yakın arkadaşı Alişan ile Erbil'in kızı Sezin arasındaki nişan bozulunca, "Alişan için şerefli bir babanın şerefli bir kızını arıyoruz" diyen Akalın ile ünlü oyuncu, bu söz yüzünden mahkemelik olmuştu. İkili hastane odasında aralarındaki küslüğe son verdi.



Kategori : MAGAZİN