Uyanık koca karısı için Ankara'yı karıştırdı!

  • Ana Sayfa
  • Uyanık koca karısı için Ankara'yı karıştırdı!
Uyanık koca karısı için Ankara'yı karıştırdı!
Ankara'da Park Oran Sitesi'nde bir binanın 24. katında mahsur kalan karısını kurtarmak isteyen adam çilingir çağırmak yerine Ankara'yı ayağa kaldırdı.Abone ol

HABERCİLER.COM-Ankara'da eski milletvekili lojmanlarının yerine yapılan Park Oran Sitesi'nde bir binanın 24. youtuber katında mahsur kalan karısını kurtarmak isteyen adam çilingir çağırmak yerine Ankara'yı ayağa kaldırdı.

Karısının balkonda mahsur kaldığını öğrenen adam, işten eve geldi. Komşularının "çilingir çağıralım" önerisini, "evimin kapısı çelik, kırılmasını bozulmasını istemiyorum" diyerek reddetti. Karısını kurtarmak isteyen koca bunun üzerine Ankara'daki polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Üstelik hem polis ekiplerine hem de itfaiye ekiplerine "Park Oran'da intihar girişimi var" diyerek ihbarda bulundu.

İhbarı alan polis ve itfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler bir intiharı engelleyeceklerini düşünürken bir kadının balkonda mahsur kaldığını gördüler. Bunun üzerine mahsir kalan kadını kurtarmak için İtfaiye ekipleri 52 metrelik merdivenle kadını kurtardı.



Kategori : GÜNCEL