Rapid'in hocasından Quaresma'ya ağır sözler

  • Ana Sayfa
  • Rapid'in hocasından Quaresma'ya ağır sözler
Rapid'in hocasından Quaresma'ya ağır sözler
Beşiktaş'ın Rapid Wien'i 2-0 yendiği maç sonrası Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya ağır hakaretler!Abone ol

Rapid Wien teknik direktörü Peter Pacult, Beşiktaş maçını değerlendirdi, Quaresma'ya ağır eleştiride bulundu!.. Pacult, maçta nefis bir gole imza atan Quaresma'nın saha içinde yaptığı hareketi eleştirerek, şöyle konuştu:

"Yaptığını sa minesota seo hada 4 hakem de görmek istemedi. Dördüncü hakemin gördüğünden eminim. Tükürmek futbol sahasına yakışmayan bir olay. Tükürenler hayvanlardır. Lamalardır.
Quaresma iyi futbolcu. Bu hareketleriyle kendini ne sandığını bilmiyorum. Burada nasıl bir havaya sokulduğunu da bilmiyorum. Bernd Schuster'in de kendisine bu şekilde tepki vermesi tuhaf. Benim oyuncum böyle yapsaydı büyük para cezasına çarptırılırdı. Futbola ve spora yakışmayan bir olay.''

Peter Pacult, maçı daha güçlü ve iyi olup, az hata yapanın kazandığını belirterek, ''2-0 haklı bir skordur'' dedi. Pacult, kendilerinin de önemli pozisyonlara girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini ifade etti.

Peter Pacult, kadrosunda bulunan Türk oyuncular konusunda ise şunları söyledi:
"Tabii ki Veli birinci kaptanımız değil. Diğer iki kaptanın yokluğunda kaptan çıktı. Kendisi 4 yıldır bizimle birlikte. Bu nedenle kaptan yaptım. Yasin orta sahadaki görevini yerine getirdi. Tanju da iyi oynadı. Quaresma'nın pozisyonlarında hatası yoktu. Başkalarının yapması gerekenler vardı."



Kategori : GÜNCEL