Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eleştiri oklarını bu kez CHP'nin lideri Kılıçdaroğlu'na çevirdi. İşte o sert sözler...Abone ol

Bahçeli, vatan hainliğiyle suçladığı Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın kabrini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"Bir sanatçı vardı aldatılmak r ki vatana ihanetten 3 yıl 9 ay ceza alıp yurtdışına kaçmış. Eğer vatan hainlerine saygı gösteriyorsan cezaevindeki vatan hainlerine de saygı göster."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da partililerle yaptığı bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fransa'da Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret etmesini eleştirdi. İşte konuşmasından öne çıkan satırbaşları:

SANATÇILARIN ÖTE YÜZÜNÜ GÖRMESİ LAZIM

"Orada iki sanatçının kabrini ziyaret ederken çok düşünmelisin.
Sanatçılara saygımız yüksektir. Hangi düşüncede olursa olsun MHP’nin sanatçılara saygısı büyüktür. Ancak öyle dönemler vardır ki toplumun aydınlatılması görevini üstlenmiş bu insanlar, siyasi istismara vesile olmamalıdır. CHP’nin Paris’te sanatçıların kabrini ziyaret etmesi onların takdiridir. Ama bu sanatçıların bir de öte yüzünü görmesi lazımdır.



Kategori : POLİTİKA