AK Partili vekil canlı yayını terketti

  • Ana Sayfa
  • AK Partili vekil canlı yayını terketti
AK Partili vekil canlı yayını terketti
Teksas yasası CNN Türk ekranlarında tartışıldı. AK Partili vekilin tepkisi sert oldu.Abone ol

Gündemdeki 'Teksas yasası' CNN Türk ekranlarında hararetli bir tartışmaya konu oldu. Yasanın destekçileri ve muhalifleri canlı yayında birbirine girdi, AK Parti'li vekil stüdyoyu terk etti.


sitesinde y michigan seo er alan habere göre, Silah ruhsatı alma yaşını 18'e indiren ve ateşli silahların kullanımını yaygınlaştırması yönünde eleştirilere hedef olan 'Teksas yasası' CNN Türk'te Şirin Payzın'ın modere ettiği programda masaya yatırıldı. Yasa tasarısını hazırlayan AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM İçişleri Silah Alt Komisyonu Başkanı Selami Uzun stüdyoyu terk etmesiyle sonuçlanan tartışma Payzın'ı zor durumda bıraktı.

GENÇ-SEN ÜYESİNE TEPKİ

Genç-Sen üyesi Emre Öztürk ateşli silahlar yasasının hükümetin çifte standardını gösterdiğini söyleyince AK Parti milletvekilinden çok sert bir tepki geldi. Öztürk, 'Teksas yasası'nın meşru ve gerekli olduğunu söyleyen iktidarın, öğrenci eylemlerinde kullanılan bayrak sopalarını ve yürüme hakkını 'şiddet' olarak tanımladığını söyledi. Genç-Sen üyesi öğrencinin eleştirileri karşısında çılgına dönen Selami Uzun 'konu saptırıldığı için' programı terk edeceğini söyledi.



Kategori : GÜNCEL