Türk Hav Yolları'nı Caroline tanıtacak

  • Ana Sayfa
  • Türk Hav Yolları'nı Caroline tanıtacak
Türk Hav Yolları'nı Caroline tanıtacak
Türk Hava Yolları Uluslararası rekabet ortamında tanınırlığını artırmak için Polonya asıllı Danimarkalı Caroline Wozniacki ile anlaştı.Abone olTHY, NBA'in efsanevi oyuncusu Kobe Bryant'ı 'yeni küresel marka tanıtım elçisi' yapmasının ardından, bu kez tenisin bir numarası Danimarkalı Caroline Wozniacki'yle anlaştı. Wozniacki, 3 yıl boyunca THY'nin business class yüzü seçildi.

NBA'in efsanevi oyuncularından Kobe Bryant'ı 'yeni küresel marka tanıtım elçisi' yapan Türk Hava Yolları, (THY) tenisin bir maine seo numarası Danimarkalı Caroline Wozniacki'yle de anlaştı. Wozniacki, THY'nin Business Class yüzü seçildi.

CAROLİNE'NİN FOTOĞRAFLARI GALERİ

Uluslararası marka bilinirliği çalışmaları çerçevesinde spesifik çalışmalara ağırlık veren THY, kadınlar tenis dünyasının bir numaralı ismi Caroline Wozniacki ile anlaşma yaptı. THY'nin business class yüzü seçilen Caroline Wozniacki ağırlıklı olarak Avrupa'daki marka iletişiminde tenisseverler ile biraraya gelecek. Polonya asıllı Danimarkalı tenisçi, 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY'yi temsil edecek.

En çok gelecek vaad eden tenisçi olarak gösterilen 20 yaşındaki Caroline Wozniacki, 2010 yılını dünya tenis sıralamasında birinci olarak tamamladı. Dünya tenis sıralamasındaki en genç oyuncu ünvanını da elinde bulunduran Wozniacki, Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından dünya şampiyonu ödülüne layık görüldü.

2011 yılında Grand Slam ödülünü alması beklenen tenisçi bugüne kadar 12 turnuva şampiyonluğu elde etti. Wozniacki Women's Tennis Association (WTA) tarafından 2008 yılında en iyi yeni tenisçi ödülünün de sahibi olmuştu.

20 Aralık'ta reklam filmi çekimi için Türkiye'ye gelecek olan Caroline Wozniacki Türk basın mensuplarını da karşısna çıkacak.
Wozniacki'nin oynayacağı ve Türk Hava Yolları'nın yeni Business Class konseptinin tanıtılacağı reklam filmi Avrupa'daki tüm ülkelerde yayınlanacak. Reklam filmi aynı zamanda uluslararası haber ve spor kanallarında da izleyici ile buluşacak.



Kategori : GÜNCEL