Sonunda camiler de icralık oldu

Sonunda camiler de icralık oldu
İcradan ev, araba, yazlık, yat hatta genelev alanlar oldu. Ancak bu kez satışa çıkarılan bina bir cami olunca satış ilanını görenler şaştı kaldı. Abone ol

İcradan kelepir ev, araba, yazlık ve yat alanlar oldu. Ancak bir cami ilk kez icradan kelepir fiyata satışa çıkıyor. Üstelik müezzin evi ve kuran kursu binasıda dahil. Fiyat ise 155 bin TL.

Habertürk'ün haberine göre, daha önce ev, genelev ve et bile icralık olmuşken, “Bu kadar da olmaz” dedirt medine gezisi ecek cinsten bir durum da şimdi Kahramanmaraş’ta yaşanıyor.

İcralık malların ucuz fiyattan alım satımlarına aracılık eden İcralik.com’un Genel Müdürü Can Emrah Özoral’ın verdiği bilgilere göre, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Uncular Camii, yanında bulunan Kur’an Kursu ve imam ile müezzin evi ve Hayrullah Mahallesi’nde bulunan 12 Şubat Stadyumu, Kahramanmaraş İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla açık artırma usulü yapılmak suretiyle satışa çıkarıldı. 12 Şubat Stadyumu 1, 512,50 TL, Uncular Camii, Kur’an Kursu, imam ile müezzin evi ise 153.288,26 TL bedelle açık artırma usulü satılacak.

Cami ve stadyumun icra satış ilanında “Zemini inşaat yapmaya müsait”, “Alt yapısı tamamlanmıştır”, “Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanabilir”, “Merkezi bir yerdedir, etrafında yapılaşmalar vardır” yazıyor.

Stadyum, cami, müezzin ve imam evi satışları bu Cuma yani 26 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Kimin satın alacağı şimdilik bilinmez ama açık artırmanın dikkat çekecek olması şüphesiz.

AÇIK ARTIRMAYA KATILMAK İSTEYENLERE İLGİNÇ UYARILAR

- Açık artırmaya katılacakların, alınacak yerler için yüzde 20 pey akçesi (kaparo) vermesi gerekiyor.
- Eğer bu parayı vermiyorlarsa bankadan teminat mektubu getirmesi şart.
- Satış peşin para ile yapılacak.
- Alıcı açık artırmayı kazandıktan sonra 10 gün içinde ödemeyi yapmak zorunda.



Kategori : GÜNCEL