İlhan Mansız reklam yıldızı oldu!

  • Ana Sayfa
  • İlhan Mansız reklam yıldızı oldu!
İlhan Mansız reklam yıldızı oldu!
Genç kızların sevgilisi, eski futbolcu İlhan Mansız Almanya'nın starı oldu ve reklam spotlarında yerini aldı.Abone ol

Eski milli futbolcu İlhan Mansız, Almanya’daki D3 Mobile telefon kartı firmasının televizyonlarda yayınlanacak olan reklam spotlarında yer aldı.

TV reklam spotlarının tanıtımı için bugün Frankfurt’ta yapılan basın toplantısına katılan İlhan Mans kokulu taş ız, kendisinin de Almanya’da doğup büyüdüğünü belirterek, "Buradaki insanlarımızın sorunlarını çok yakından biliyorum. Amacım gelecek yıllarda gençlere yol gösterecek projeler hazırlamak. Ben futboldan sonra buz patenini tercih ettim. Yeni bir hedef, yeni bir atılım. Bunu herkesin yapabileceğini sanmıyorum. Zor bir şey olduğu için seçtim. Çok zoru başarmak için seçtim. 4 yıldır da futboldan uzağım" dedi.

D3 Mobile Genel Müdürü Teyfik Özcan da İlhan Mansız ile çalışmaktan büyük memnunluk duyduklarını belirterek, özellikle Türkiye’ye yönelik aramalarda getirdiği avantajlarla piyasada büyüyerek kalıcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye görüşmelerini 15 centten sunduklarına dikkat çeken Özcan, Vodafone imkanları ile doldurma kart olarak piyasaya girmek istediklerini anlattı.

Özcan, D3 Mobile kartlarının Almanya genelinde yaklaşık 1500 noktada satışa sunulduğunu ifade ederek, "Türkiye’deki sabit hatlar ile görüşme 5 cent, cep telefonları ile ise 9 cent. Bu fiyatların yanında üstelik Vodafone’un tüm imkanlarını ve kaliteli GSM bağlantısını müşterilerimize sunuyoruz" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL