Fuhuş çetesi Facebook'a dadandı

  • Ana Sayfa
  • Fuhuş çetesi Facebook'a dadandı
Fuhuş çetesi Facebook'a dadandı
Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook bugünlerde fuhuş çetelerininde gözdesi oldu. Abone olTürkiye'de milyonlarca kullanıcıya ulaşan Facebook, son günlerde fuhuş sektörünün de gözdesi haline geldi. Bu işi meslek haline getiren şebeke üyeleri görünen o ki sanal alemin tüm nimetler seo inden faydalanmak istiyor.

Son olarak kızların fotoğraflarını yayımlayan ve ilginç mesajlar veren şebeke, randevu evlerini ekranlara taşıdı. Fuhuş pazarlıkları sanal alemde tam gaz sürerken, alenen verilen teklifler ve mesajlar da bir o kadar ilginç

Habertürk'ün haberine göre, ilk etapta göze çarpan hesapların başında Randevu Noktası, Ataköy Randevu, Eskort Kız...v.s. yer alıyor. Ataköy Randevu ve Randevu Evi adıyla oluşturulan Facebook hesabında, çoğunluğunu yabancı uyruklu olduğu kadınların yarı çıplak fotoğraflarının altında isimleri dahi bulunuyor. Facebook’ta hesabı bulunan müşteriler fotoğraf galerisinden seçtikleri kadınla mesaj atma yöntemiyle iletişim kuruyor. İsteyen masaj yaptırıyor, isteyen 'tek kişilik harem' kuruyor isteyen ise Swinger Party'e (eş paylaşımı) katılabiliyor. Şebekenin bir kısmı Antalya'da bir kısmı İstanbul'da hizmet veriyor.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ