Fenerbahçe'nin gündeminde hep o var!

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe'nin gündeminde hep o var!
Fenerbahçe'nin gündeminde hep o var!
F.Bahçe yönetimi devre arası transfer etmek istediği Juventus’un önliberosunun peşini bırakmıyor.Abone ol

Fenerbahçe ara transfer için çalışmalarını sessiz ve derinden yürütürken, öne çıkan isim yine Juventus’un Fransız önliberosu Mohamed Sissoko...

Vatan gazetesinden Ali Can, transfer görüşmelerin sürdüğünü yazdı. Sarı-lacivertliler bir yandan resmi internet sitesinden transfer haberlerini “Şu an için önceliğimiz geriye kalan maçlardan istediğimiz sonuçları almaktır. Sürekli ol seo arak gidecek ve yeni gelecek futbolculara dair haberlerin yapılmasını kasıtlı ve huzur bozmaya yönelik girişimler olarak değerlendirmekteyiz” mesajıyla yalanlarken, diğer yandan Malili oyuncu için temaslar aralıksız devam ediyor.

İLLE DE FRANSIZ

ORTA sahada yaşanan sakatlıklar ve Cristian’ın da geldiği günden bu yana istenilen seviyede olmaması nedeniyle arayışa giren F.Bahçe yönetimi, 25 yaşındaki yıldıza 2.5 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Hatta geçtiğimiz günlerde İtalya’ya giden başkan Aziz Yıldırım’ın Torino’da transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde somut bir adım atılamazken, “Ben Juventus’ta kalacağım” diyen Mohamed Sissoko sarı-lacivertlilere adeta ‘dejavu’ yaşatıyor.

BUNUN nedeni ise F.Bahçe 2009 sezonun sonunda başka bir Juventus’lu Poulsen’i transfer edebilmek için 1 aydan fazla süre uğraşmış ancak Danimarkalı oyuncu bir türlü ikna edilemeyince şu an eleştirilerin odağında yer alan Cristian transfer edilmişti. Bu sezon Serie A’da sadece 2 maçta ilk 11’de forma giyen Sissoko, 7 karşılaşmada sonradan oyuna girerken, hiç gol atamadı, tek asistini de Juventus’un Milan’ı deplasmanda 2-1 yendiği maçta yaptı.

ANCAK F.Bahçe yönetiminin Sissoko’nun ikna edilememesi durumunda B planı da hazır: Alou Diarra. Bordeaux’da forma giyen Mali asıllı Fransız futbolcu 1.90’lık boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekerken, Sissoko transferinin durumuna göre F.Bahçe, Diarra için harekete geçecek.



Kategori : GÜNCEL