Rıdvan Dilmen kafayı ona fena taktı

  • Ana Sayfa
  • Rıdvan Dilmen kafayı ona fena taktı
Rıdvan Dilmen kafayı ona fena taktı
"Yobo'da kafamda ciddi soru işaretleri var" diyen Dilmen, Yobo'nun suya sabuna dokunmayan futbolunu eleştirdi. Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Fenerbahçe 5 gol attı ama zayıf rakibinden de iki gol yiyip üstüne pozisyon verdi. İşte bu durum usta yorumcu Rıdvan Dilmen'in gündeminde. Stoper Yobo'nun Premier ligde 198 maçta 8 sarı kart görmesini az bulan D vajinismus tedavisi ilmen, takımın göbekten delindiği pozisyonlarda Yobo'nun olduğunu söyledi.

NTV'de yayınlanan "%100 futbol" programında konuşan Dilmen, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Yobo'ya kafayı taktı. Yobo ile ilgili istatistikleri ekrana taşıyan Dilmen Fenerbahçe'nin çok gol yiyeceğinin uyarısını yaptı. Dilmen programda Yobo'yu böyle topa tuttu:

YOBO'YA KARŞI OYNAMAK İSTERİM

"Geçen hafta senle konuşurken dedik ki 'hücum oyuncusu olarak Yobo'ya karşı oynamak isterim.' Premier ligde ilginç bir istatistik. Kart görmeyen stoperi severiz ama bu da abartılı biraz. 198 maçta 8 sarı kart çok az değil mi? Gelelim şampiyonluğa oynayan Trabzorspor'un stoperi Egemen'e. 81 maçta 14 sarı bir kırmızı. Sen şimdi sert bir stoper ile mi oynamak istersin, döndürmeyen çeken, rahatsız eden, stoper ile mi oynamak istersin? Yoksa sert olmayan yumuşak bir stoper ile mi oynamak istersin? Franz Beckenbauer'i, Alparslan'ı düşünelim. Teknik filan. Ama onlar da futbol kariyerlerinde bir ton sarı kart görmüşlerdir. Atlamıştır en azından topu elle çıkarmıştır.



Kategori : GÜNCEL