Bu kadın doktorları şoke etti!

  • Ana Sayfa
  • Bu kadın doktorları şoke etti!
Bu kadın doktorları şoke etti!
38 yaşında bir kadın... Omuz ağrısıyla hastanenin kapısında alıyor soluğu... Ama çıkan sonuç doktorları bile çok şaşırtıyor... Neden mi?Abone olKahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi’nde 38 yaşındaki Güzel İşbilir’in, omuz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede tabancayla yaralandığı ortaya çıktı. Genç kadının omuzundaki kurşun ameliyatla çıkartıldı.

Zihinsel engelli olduğu için konuşma güçlüğü çeken Güzel İşbilir, 20 Kasım’da annesi Yeter, kızkardeşi Gülcan İşbilir seo ile birlikte Ahmet Karacabey Caddesi’ndeki evlerinden ayrılarak kardeşleri Ayşe Çiçek’i ziyarete gitti. Eve gittikten 2 saat sonra omzunun ağrıdığını hisseden Güzel İşbilir, bunu kardeşine söyledi. Gülcan İşbilir, omzuna baktığında kan görünce hemen ablasını alarak Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada röntgeni çekilen Güzel İşbilir’in sol omzunda kurşun olduğu tespit edildi. Tedaviye alınan Güzel İşbilir, dün Elbistan Devlet Hastanesi’nde ameliyat edilerek omuzundaki kurşun çıkartıldı.

‘RASTGELE AÇILAN ATEŞ’

Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Zafer Sabuncuoğlu, Güzel İşbilir’in çok şanslı olduğunu belirterek, “Sol omzunda küçük bir yara vardı. Hastanın hemen bir filmi çekildi. Bir metal parça olduğu anlaşıldı. Muhtemelen rastgele açılan ateş sırasında kurşun genç kadının omuzuna isabet etmiş. Çünkü kurşunun cilt altında 3 santimetre derinliğinde duruyordu. Gerekli inceleme yapılması için kurşunu polise teslim ettik” dedi.

Ameliyattan sonra taburcu edilerek evine gönderilen Güzel İşbilir’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kardeşi Gülcan İşbilir olaya çok şaşırdıklarını söyledi. Gülcan İşbilir, “Biz ablam Güzel’in omzunda normal bir yara olduğunu ve bu yüzden kanadığını düşünmüştük fakat kurşun çıktı. Hiç silah sesi duymadık, nasıl isabet etmiş bilmiyoruz” diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Kategori : GÜNCEL