Kılıçdaroğlu da ekran başında çıldırmış

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu da ekran başında çıldırmış
Kılıçdaroğlu da ekran başında çıldırmış
CHP PM üyesi Karaca'nın katıldığı televizyon programındaki sözleri CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun de tepkisini çekti. Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- CHP Parti Meclisi üyesi Korkmaz Karaca’nın bir televizyon programına katılarak parti adına tartışma yapması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da kızdırdı. Parti Meclisi üyelerine denetim geliyor.

Edinilen bilgiye göre parti içinde büyük rahatsızlık y seo aratan programı CHP lideri Kılıçdaroğlu da izledi. Yapılan tartışmanın seviyesinden rahatsız olan Kılıçdaroğlu, "Parti içinde parti kültürü ve yapısına çok hakim olmayan insanların böyle konuşması çok doğru değil. Bir denetim gerekli" yorumu yaptı.

AK Parti içinde televizyon programlarına katılım denetime bağlı. Partinin öne çıkan bazı isimleri dışında televizyon programlarına milletvekillerinin çok katılması istenmiyor. Başbakan Tayyip Erdoğan da "Çıkacaksanız tek çıkın" uyarısında bulunuyor.

CHP içinde böyle bir mekanizmanın işlemesi, bir yasak getirilmesi çok mümkün görünmüyor. Ancak herkesin kendi uzmanlık alanıyla ilgili konuşması, MYK üyeleri ve milletvekilleri dışında parti adına programlara katılım yapılmaması gibi noktalarda uyarı yapılması sürpriz olmayacak.

NE YAŞANMIŞTI?

PM Üyesi Karaca CNN Türk ekranlarında BDP-CHP ittifakı ile ilgili yapılan tartışmaya katılmış BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yönelik sert sözler sarf etmişti. Programa katılan BDP Grup Başkanvekili Bengi Yıldız’la da tartışan Karaca’nın tavrı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i rahatsız etti. Programa telefonla bağlanan Tekin "Sana kim CHP adına konuşma yetkisi verdi?" diyerek fırça attı.



Kategori : POLİTİKA