'Canlı para' değil resmen canlı eziyet!

  • Ana Sayfa
  • 'Canlı para' değil resmen canlı eziyet!
'Canlı para' değil resmen canlı eziyet!
Canlı para yarışması resmen eziyete dönüştü... Reyting cambazlığı yapan program, uzatma dakikalarıyla Çin işkencesi uyguluyor!Abone ol

Show TV'de yayınlanan ve rulet masası çağrışımı yapan Canlı Para yarışmasında hatalı soru skandalları sürerken tv eleştirmenleri de programı topa tutmaya başladı.

Daha önce Sina Koloğlu'nun dikkat çektiği yarışmadaki hatalara ve uzayan aralara isyan eden isim TV eleştirmeni Yüksel Aytu ersağ üye ol ğ oldu.

Aytuğ programda yaşanan ve izleyecileri çileden çıkartan bölümleri şöyle anlattı:

REYTİNG UĞRUNA CAMBAZLIK

"Canlı Para giderek Canlı Eziyet'e dönüşüyor. Köşemize mesaj gönderen pek çok izleyici, yarışma sırasında sözde heyecanı artırmak, özde süre doldurmak adına yapılan geyiklerden bıkıp usanmış. Sunucu Engin Altan Düzyatan, soruyu tekrarlayıp kapakların açılmasını bekliyor. Ama bekle ki açılsın... 1 dakika... 2 dakika... Bazen 3 dakika bekliyor... Hem heyecan içindeki yarışmacılara hem ekran başındakilere tam bir Çin işkencesi. Sunucu, daha sonra tekrar yarışmacılarla sohbete başlıyor. Bir 5 dakika daha... Ardından yeniden soruyu tekrarlıyor ve kapakların açılması beklenirken, bu kez de reklama pas atıyor. Ekranda yarışmacılar, evde izleyiciler isyanda...

Geçen akşam saat 20.00 ile 22.00 arasında sadece 4 soru sorulmuştu, inanır mısınız? Bence bu yarışmada yarışmacıların bilgileri değil, sabırları sınanıyor! Diğer yandan Canlı Para'nın uzaması nedeniyle bekledikleri dizi ancak 23.10'da yayına giren izleyiciler de Show TV yöneticilerinin kulaklarını çınlatıyor. Bu arada yarışmadaki hatalı sorular tam gaz devam ediyor. Geçen hafta yarışmacılara "Ülkemizde aşağıdaki burçlardan hangisine sahip olan kişi kışın doğmamıştır?" diye soruldu.



Kategori : GÜNCEL