G.Saray'da kritik toplandı sona erdi

  • Ana Sayfa
  • G.Saray'da kritik toplandı sona erdi
G.Saray'da kritik toplandı sona erdi
Kritik toplantı sonrası açıklama Başkan Adnan Polat'tan geldi. Başkan, istifalara değindi birlik ve bareberlik mesajı verdi.Abone ol

Galatasaray Kulübü'nün kritik yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kulüp başkanı Adnan Polat bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Galatasaray Kulübü başkanı Adnan Polat tüm yönetim kurulu üyelerinin de hazır seo bulunduğu toplantıda şunları söyledi:

"Bugün olağan toplantılarımızdan birtanesi gerçekleştirdik. Özellikle bugün hepbirlikte sizlerin karşısına çıkmamızın bir tane nedeni var. Son günlerde yaşanan olaylar özellikle medyada yapılan yorumlar, yazılan yazılar başta ben olmak üzere bütün yönetim kurulumuzu üzdü.

Biz uzun süredir Galatasaray'ın menfaatleri için mücaedele eden bir ekibiz. Bizim her toplantımızda tüm yönetim kurulu üyelerinden farklı bir düşünce çıkar. Farklı düşüncelerden doğan bir doğruyu ortaya koyar ve sıkıntılarımızı bu şekilde gideririz.

"SIKINTILARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Öte yandan açıklık getirmek istediğim bir başka hususta kulübümüzdeki başkanlık sistemi gerçeğidir. Herşey başkanla başlar başkanla sona erer. Bazen yapılan açıklamalar amacını aşmış olabiliyor. Futbol takımımızın son zamanlarda aldığı sonuçlardan hiçbirimiz tabiki memnun değiliz. Camiamız, taraftarımız hepimiz kahroluyoruz ancak Galatasaray Kulübü'nün projelerinin yanında da futbol da önem verilen bir şubedir, sıkıntıları hep birlikte aşacağız.

HERŞEY BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRA



Kategori : GÜNCEL