Alex'in kayıp forması ortaya çıktı

  • Ana Sayfa
  • Alex'in kayıp forması ortaya çıktı
Alex'in kayıp forması ortaya çıktı
Fenerbahçe kaptanı Alex'in takımının 3000. golünü attığı forma kayıplara karışmıştı... Formayı alan kişi bulundu...Abone ol

Fenerbahçe kaptanı Alex'in takımının 3000. golünü attığı forma Bucaspor'un Belçikalı futbolcusu Landry Mulemo'da çıktı.

Fenerbahçe-Bucaspor maçında Alex'in takımın 3000. golünü atması nedeniyle sohbet yap maçta giydiği formayı Başkan Aziz Yıldırım müzeye koydurmak istedi. Ancak maçın ardından saatlerce aranmasına rağmen Alex'in forması bulunamadı. Formanın Bucasporlu futbolcularda olabileceği gerekçesiyle Bucaspor yönecileri arandı ama onlardan da olumsuz yanıt geldi.

Araştırmalar sürerken 3000'inci golün atıldığı forma Bucaspor'un Belçikalı futbolcusu Landry Mulemo'da çıktı. Belçikalı futbolcu Mulemo, "Yıldız futbolculardan forma almayı çok severim. Bende Juventuslu Diego'nun, Arsenalli Theo Walcott'un ve Real Madridli Marcelo'nun da formaları var. Fenerbahçe maçının devre arasında Alex'ten formasını istedim. Sıcak bir insan. Kabul etti, çıkarıp verdi" dedi.

Mulemo, Fenerbahçe Kulübü'nden kimsenin kendisini arayıp formayı istemediğini söylerken, istenirse verip vermeyeceği sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Mulemo'nun Alex'in ilk yarıda giydiği formayı aldığı, Fenerbahçe müzesine ise kaptanın ikinci yarı giydiği formanın konulacağı öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL