MHP'de KCK depremi yaşanıyor!

MHP'de KCK depremi yaşanıyor!
CHP-BDP ittifakı tartışmaları sürerken, MHP'de de terör örgütü KCK konusunda kaos mu çıkıyor?Abone ol

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı'nın, alternatif devlet yapısı oluşturmaya çalışan derin PKK KCK sanıklarına destek vermesi partide rahatsızlık oluşturdu. Cihan Paçacı'dan 'kendi görüşleri' açıklaması geldi.

KCK davası ile ilgili d seo e konuşan Çakmaklı, "Bunları tutuklu yapmak dünyanın en büyük zulümlerinden bir tanesidir" demişti.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Diyarbakır'da miting düzenlenmesiyle ilgili henüz bir program planlanmadıklarını bildirdi.

Paçacı, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı'ya atfen bazı basın yayın organlarında MHP'nin Diyarbakır'da Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımıyla miting düzenleyeceğine yönelik haberlerin yer aldığını belirtti.

ÇAKMAKLI
NE DEMİŞTİ?  MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı ne demişti. Okumak için bu linki tıklayın...

Paçacı, açıklamasında şunları kaydetti:

''Milliyetçi Hareket Partisi yurdumuzun her bölgesinde yoğun olarak seçim çalışmalarını yürütmektedir. Ancak Diyarbakır'da miting düzenlenmesi ile ilgili henüz bir programımız planlanmamıştır.

Yine Sayın Muzaffer Çakmaklı'nın medyada yer alan KCK davası ile ilgili yapmış olduğu yorumlar, Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi görüşü olmayıp tamamen kişiseldir ve kendisini bağlamaktadır.''



Kategori : POLİTİKA