Galatasaray'da Milan Baros umudu

Galatasaray'da Milan Baros umudu
Galatasaray; Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürürken, uzun süredir sakat olan golcü futbolcu Milan Baros antrenmanı seo n tamamında takımla birlikte çalıştı.

Teknik ekip Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular saat 10.30'da 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldiler.

Antrenman ısınma çalışmaları ile başladı. Ardından futbolcular topla pozisyon ve kondisyon çalışmaları yaptılar. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde 3 takım halinde dar alanda çift kale maç oynandı. Antrenmana sakat ve tedavisi devam eden oyuncular dışında tüm futbolcular katıldı.

Milan Baros antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Arda Turan ve Serkan Kurtuluş kondisyoner yönetiminde saha çalışmalarına devam etti. Mustafa Sarp'ın tedavisine devam ediliyor.

Galatasaray, çalışmalarına yarın sabah (26 Kasım Cuma) saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.



Kategori : GÜNCEL